Meny
Sök

Löken!

Hej allihop! Att börja med: Bärsjal! Alltså så så sååå bra! Lorentz älskar att ligga i sin och sover gärna en timme eller två mot bröstet i sjalen. Alla bebisar gillar säkert inte sjal men jag kan rekommendera er att testa för funkar det så är det helt underbart. Man har bägge händerna fria samtidigt som man har barnet nära. Mysigt som sjutton!

Inatt hade Lorentz ont i magen. Han var helt otröstlig och det gjorde ont i hela mig. Han är väldigt lugn och fin i vanliga fall så jag förstod att han hade magknip. Han vred och vände och gapskrek, Efter ett tag slog det mig, löken! Vi åt pasta sent igårkväll som innehöll mycket gullök och vitlök. Jag har hört om det här med att man ska undvika lök när man ammar för bebisar kan vara känsliga men tänkte inte att det skulle påverka så mycket så det var ett riktigt nybörjarmisstag som vi inte gör om. 😉 Löken resulterade alltså i en natt med ca 2 timmars sömn, ej sammanhängande. Så idag har jag varit riktigt trött. Men konstigt nog klarar man sig på väldigt lite sömn! Det är precis som man får energi från bebisen under dagen men vi har tagit det väldigt lugnt. Vi hade ett besök inbokat hos BVC som vi varit på och Lorentz vägdes och mättes. 330g upp på en vecka! Han växer så det knakar och det är skönt tycker jag! Då vet man att mjölken i tuttarna innehåller det den ska :)

Annars då? Hur mår jag som mamma? Jag mår jättebra! Jag är fortfarande öm i kroppen efter förlossningen och jag var faktiskt inte beredd på att jag skulle vara så mörbultad. Jag tänkte att jag skulle komma ut på mina barnvagnspromenader snabbt efter förlossningen men det har jag fått avvakta med. Små rundor klarar jag men går jag längre promenader har jag ont i bäckenet resten av dagen. Jag tycker det är lite konstigt att man inte informerat mer om hur kroppen känns efter en förlossning men det kanske klassas som sunt förnuft? Det är klart man har ont efter att ha tryckt ut en bebis där nere men jag trodde i stort sett bara man hade ont i fiffi?! Men där är nog det stället jag har minst känningar på. Något jag tyckte var obehagligt var hur slapp magen var/är. Ingenting hålls ihop och det är verkligen svårt att beskriva känslan. Magmusklerna är så separerade så coren är inte det minsta tight och det tyckte jag kändes supermärkligt. Därför har jag köpt superhöga trosor med sådan “Shaping” funktion som ger stöd. Superskönt! Jag använder inte dessa hela dagarna för musklerna måste få jobba också men det har verkligen gett mig bra stöd så det kan jag rekommendera att man har när man kommer hem från BB :) Att resa sig ur sängen och soffan är inte heller lätt och Victor får assistera ibland.

De senaste dagarna har jag varit väldigt frusen och jag tror det är en kombination av att jag tappat så mycket vikt väldigt snabbt och att jag sovit sämre än vanligt. Jag gick upp 19kg under min graviditet och har redan tappat 13kg utan att göra någonting alls. Det är häftigt hur kroppen fungerar! Jag har alltså 6 kg kvar till min startvikt men jag tror inte det är en vikt jag vill tillbaka till. Jag kommer inte hetsa ner några kilon utan det får ta den tiden det tar. Jag ser fram emot att kunna gå längre promenader och längre fram kunna sätta igång med träningen men som sagt, ingen stress what so ever. :)

Vilket långt inlägg det blev nu men så blir det när man inte skriver lika ofta. Jag hoppas ni tycker det är okej :) Nu ligger mitt fokus på lite annat 😉
DSC00029

Vår fina Lorentz

KRAM D.

Mina känslor för Dig

Känslorna är överallt. Jag trodde inte man kunde känna såhär. Den kärleken jag känner för Dig, min älskade son är obeskrivlig. När dina små ögon möter mina sprängs mitt hjärta av kärlek och det känns som att du ser in i min själ. Jag kan fälla tårar bara av att se på dig när du sover. Att se din pappa hålla dig i sin famn gör mig varm i hela kroppen och jag känner mig som den lyckligaste personen i hela världen. Det finns inget mer jag behöver i mitt liv. Du har gett mig Allt.Lorentz

Min älskade son

KRAM D.

Fredagsmys på en helt annan nivå

Hej allihop! Då var det redan fredag, igen! Tacos och idol står på kvällens schema och en himla massa bebisgos såklart. Dagarna springer iväg och jag njuter av varje timme, minut och sekund.

DSC00019 DSC00018

Jag är så tacksam över den här lille gossen i mitt liv. Att bli mamma till dig är det bästa jag fått vara med om och det finns verkligen inga ord i världen som kan beskriva känslorna för dig, mitt barn, min Lorentz.

KRAM D.

Sista dagen att använda rabattkoden hos Desenio.se

Koden ”DENISE” ger 25% rabatt hos Desenio mellan 14-16 Nov. Koden gäller ej handpicked-/collaboration posters eller ramar

Hej på er! Jag vill bara påminna er om att idag är sista dagen som ni kan använda rabattkoden “DENISE” hos Desenio.se som ger er 25% rabatt. Det finns så mycket fin fotokonst, posters och prints så passa på!

DSC00012 DSC00008

I samarbete med Desenio har jag valt dessa 4 tavlor till vårt kök. ÄLSKAR!

KRAM D.

Pushpresent

När man redan fått det finaste i världen och Han kommer hem med en pushpresent till mig.

DSC09998

Tack världens bästa och finaste Victor! Jag älskar dig!

KRAM D.

 

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg