Meny
Sök

Konstant pirr och spänning!

Hej på er allihopa! Det var väldigt roligt att logga in på bloggen idag och se så många kommentarer. Tack för alla tips gällande BB väskan och vistelsen på BB! <3

Jag är nu hemkommen efter jobbet och har hunnit hjälpa min syster att rasta hennes hund och äta lunch. Nu ligger jag placerad i soffan med datorn i knät och surfar runt lite. Idag är en riktigt grå och ruskig dag så det känns som man kan ligga inne med gott samvete. Om man kanske skulle tända upp alla ljus för att mysa lite extra! Tror nog det.

Det känns galet att säga att jag jobbar min sista arbetsdag imorgon på ett bra tag. Jag har verkligen inte förstått detta! Jag är fullt medveten om att vara hemma med en bebis är allt annat än lugna gatan men det känns fantastisk att kunna lägga all sin fokus på den nya familjemedlemmen och släppa jobbet för ett tag. Det är fantastiskt att bo i Sverige och ha den här möjligheten.

Imorgon ska vi träffa vännerna på lite middag. Det ska bli väldigt mysigt. Vi vet faktiskt inte när lilla L kommer och jag vill passa på att träffa alla before the baby arrives! Sen kanske det dröjer ett tag innan man orkar ta sig ut. Jag kan tänka mig att man bara vill ligga inne och njuta av sin bebisbubbla! Som vi längtar. MEN jag ska försöka njuta så mycket som jag kan av den sista tiden av min graviditet. Han kommer ju ut tids nog men just den här graviditeten kommer ju aldrig igen och den här känslan som man går omkring med är så häftig. Det är ett konstant pirr och spänning!

bumpicsbumpic_1bump_pics

Att vara gravid är det coolaste jag varit med om! Jag visste inte att man kunde ha så mycket känslor och tankar på en och samma gång. Jag är så glad att jag dokumenterat magen! <3

KRAM D.

KOMMENTARER  1. josse

    Så himla roligt med alla bilder du har på dig och magen😍

  2. Denise Nordén

    Det är roligt att ha sen när han är ute tänker jag! <3

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg