Meny
Sök

Det du inte visste…

Saken är den att jag varit med om en del tuffa saker i mitt liv, mitt liv har absolut inte varit en solskenshistoria som många kanske tror. Bara för att jag idag för det mesta är positiv och glad, så kan jag berätta att så har det inte alltid varit. Jag har varit nere på botten av botten, sett livet i svart och andats utan att ha levt. För nästan exakt ett år sedan berättade jag för första gången i mitt liv om mitt förflutna, för en vän mitt i natten efter en utekväll. Helt otippat bubblade det upp och orden dansade ut ur min mun. Locket var lyft. Ord och händelser jag aldrig trodde att jag skulle kunna prata om kom upp till ytan. Jag var redo.

Idag är jag så tacksam över att jag inte längre är där, jag är så tacksam att jag tog mig upp ur det där svarta hålet och ser livet i färg. Trotts allt så har jag lärt mig mycket av den där mörka tiden. Jag vill inte slösa energi på att frukta den, hata den, utan jag försöker bli vän med den. Jag vill använda den som en tillgång och en styrka, som ved som man slänger på en eld. Min eld.

Om jag mår bra idag? Jag kan säga att jag mår miljoner gånger bättre och är så oerhört tacksam över allt jag har i mitt liv, men visst har jag mina dagar. Skillnaden nu är nog hur jag tänker, jag har verktyg nu som jag inte hade förut. Jag vet att det som ligger bakom mig inte avgör vem jag är idag om jag inte tillåter det. Jag väljer själv varje dag vem och hur jag vill vara, vart jag lägger min tid, min energi, och hur jag jobbar med mig själv och vilka människor jag omger mig med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATvå av mina bästa vänner, Jenny och Carro. My Soulsisters som fått mig att förstå vad kärlek och vänskap är 💕

Varför delar jag med mig av det här kanske du undrar? Jo av en väldigt viktig andedning. För att berätta om företaget Tilia. Tilia är en ideell organisation som jobbar för att förbättra ungas psykiska hälsa. De vänder sig till ALLA ungdomar oavsett vart i Sverige man bor och har öppet 365 dagar om året. Tänk om jag hade haft Tilia när jag var yngre. Tänk om…

Alltför många unga idag mår riktigt dåligt liksom jag gjorde. Siffrorna på självskadebeteende och självmord bara stiger och stiger och vi måste göra något åt saken! Vi måste lyfta på locket och minska skambubblan, finnas där för varandra. Jag tror att det är genom att prata med varandra, vara ärliga mot varandra och att visa förståelse och kärlek som vi kan rädda liv. Därför kommer jag från och med nu jobba med och engagera mig i det livsviktiga arbetet som Tilia gör. Kolla in TILIA här för att veta mer ❤️ D2A9BA6A-F3AC-48C7-95F6-075B6ED383141903D365-E43D-43C5-9A62-81B5133A9A00Man kan bland annat köpa såna här armband för att stötta verksamheten. Själv går jag numera runt med detta som en påminnelse till mig själv om hur långt jag har kommit, om hur viktigt det är att acceptera sig själv och andra precis som de är, och om hur tacksam jag är över livet.

Kram på dig och ha en mysig kväll. Vet att du kan göra skillnad. Som ringar på vattenytan. Kärlek! ❤️

0E8E054C-909E-4E81-9FF9-B954E4CD47D1
KOMMENTARERx

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg