Meny
Sök

Bloggen har nått ett slut.

Mycket gott har även sitt slut och just nu så gäller det bloggen, denna blogg! Bloggportalen jag bloggar för kommer att läggas ner därav denna konsekvens. Min första känsla var att det var ödet även för mig i detta blogg sammanhang då jag bloggat i många år nu och kanske lite känner att det är dags att gå vidare och lägga detta fokus på annat. Ingenting är bestämt ännu utav vi får se vad som händer när jag väl känt på det och beslutat mig för hur jag vill lägga min prioritering och fokus kommande tid. Jag älskar hela sociala media grejen, jag brinner för att inspirera, kunna hjälpa, ta bilder och vara kreativ men senaste halv år/år så har även hela den biten försvunnit lite granna därav min tveksamhet på framtiden. Som det ser ut just nu så finns det stora planer och ambitioner med Clara och Miranda vilket lite tar över mitt eget bloggtänk.

Vi får se helt enkelt.

Men jag ville i alla fall skriva det öppet här så ni vet innan allting bara försvinner :)

Massa kramar ifrån mig till er!!! <3

campfitforfight-337

Torsdag, coffe o´clock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådär, jag personligen har precis druckigt upp en kaffe efter lunchen och ska strax dra igång eftermiddagen och kvällens behandlingsrace. Har varit här på Sankt Jörgen sedan tidig morgon då vi har haft ett litet introduktionstillfälle samt lite PT träningsjobb och nu blir det behandlingar till sju tiden ikväll. Väl hemma ska jag mysa som en tok i soffan framför Wahlgrens värld och ladda upp inför en härlig fredag! :) Ingen träning för min del idag utan laddar upp inför lördagens ¨träningsboost event¨ som jag ska på! Är jätte taggad och kommer givetvis att berätta mer om det! :)

Kram så länge. 

Fråga/svar: Nybörjare med styrketräning.

herrher

Till nybörjare när det gäller träning skulle jag säga:

Våga ta hjälp, våga investera i din styrka, för din säkerhet och utveckling. Våga sätta en stark och stabil grund för att sedan betydligt enklare kunna träna fritt, framåt och starkt livet ut.

Har ni frågor, behöver hjälp med kosten, träningsupplägg eller coachning? Maila mig på: miranda@kallhage.se 

Ni ser mina tjänster och priser här(länk). 

Att investera i sin hälsa, sin styrka och sitt välmående är enligt mig det bästa man kan göra. 

Sol cravings!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aaaaaaah jag är så fruktansvärt sugen på sol och värme!! Hade lätt gärna haft några dagar med fint umgänge och solstrålar. Älskar Dubai, men undrar vart min näste resa bär av!!

Tips!?! 😀 

En gammal barndomsrätt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag nämnde tidigare så gjorde jag igår en större panna med kyckling/nudlar maträtt. Det roliga med denna är att detta var den maträtt som jag och min bästa kompis lagade till oss under tidiga tonåren när vi ville få i oss något annat än mackor och yoghurt. Vi kände oss alltid så himla duktiga och stolta när vi lagade en sådan här avancerad maträtt.

Avancerad är det minsta det är men därav dess charm.

  • 1 paket färsk med kycklingfile.
  • 1 paket risnudlar, går så klart med vilka nudlar som helst, men jag gillar risnudlar (till 4 portioner). 
  • Morötter, paprika eller andra valfria grönsaker att wooka ner. Bladspenat eller wookmix exempelvis går ju även toppen bra. 
  • Soja.
  • Grillkrydda.
  • Chiliflakes. 
  • Vatten.

Det är typ detta. Steker först och främst upp kycklingbitarna i massa vatten, tillsätter sedan grönsakerna samt massa soja, grillkrydda och lite chiliflakes. Kokar upp nudlarna i någon minut och rör sedan ner nudlarna(utan kok vattnet så klart) i stekpannan med kycklingen. Låter de stå och puttra en stund för att nudlarna även ska ta till sig utav soja och grillkrydda. Enkelt men väldigt vardagsgott. 

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg