Life complete 


Ja, såhär börjar jag min söndag! Inte helt fel va 😉 Snart kommer mamma och några släktingar ut hit till Ekerö för fikastund och i eftermiddag blir det ett ridpass på Bizzan. Mamma kommer vara med och fota och filma, så ni vet vad som väntar! 

Ikväll åker Axel och jag med mamma in till stan där söndagmiddag med familjen väntar. Bästa avslutet på veckan! 

Osynkade

success_

Nja, känslan idag var inte heller någon höjdare. Hatar att ha dåligt flow i ridningen! Om man nu kan kalla det för dåligt flow såhär efter två dagar haha 😉 Jag vet ju att det bara är en liten svacka, som alla har då och då, men det är fasen inte kul när man är i det. Vi kändes bara osynkade idag. Bizet var inte så bra mellan hand och skänkel som jag hade önskat och det kändes…. Spretigt, det är nog rätt ord för känslan. Inte sådär sammansvetsade till max som jag ju vet att vi kan vara. Längtar till Lussan kommer hem från Florida så vi kan träna och få lite hjälp! Nästa vecka är det ingen träningen men veckan därpå är hon hemma igen. Bara att skaka av sig och komma igen. Jag vet ju att dessa perioder är en del av sporten och att vi snart är tillbaka i den där känslan där allt bara stämmer, så det finns heller ingen anledning att analysera sönder situationen.

Nu ska jag istället fokusera på att göra denna lördagkväll till den bästa med Axel! Laga mat med musik i bakgrunden, slökolla lite mello och sedan riva av ett träningspass ikväll. Maxad volym i öronen och blir sådär skönt slut i kroppen. Det är planen. Hoppas ni har haft en fin lördag!


Tog tag i denna hög, typisk lördagssyssla :)

Lördag

Lördag och strålande sol här i Stockholm! Vi ska strax ut på en långpromenad med Nellie men tänkte kika in här och säga hej till er först och drick upp min kaffe.

Igår när jag kom hem blev det ett lösgörande pass på Bizet. Hon hade lite överskottsenergi till en början men sansade sig mot slutet och gav mig då en fin känsla. Det är jobbigt när hon är sådär överkänslig i början av passet. Jag försöker då bara ligga väldigt nära med både inner- och ytterskänkel, hålla en jämn kontakt i handen och vänta ut henne. Låta varven gå och hålla huvudet kallt. Idag tror jag hon kommer vara coolare från start, tänkte rida med kandaret idag eftersom att jag upplever det lättare att få bra stöd i handen på det.

Annars har vi inte så mycket planer idag! Njuta av vädret :) Förresten, vill påminna er om min kod hos Linas Matkasse “TACKANINA” som är giltig till 28 feb. Ni får fina muggar från Rice på köpet och välkomstrabatt om ni använder min kod! (Samarbete med Linas Matkasse)

 
Brunt och beiget från topp till tå igår! 

Dags att åka hem

Snabbvisiten i Göteborg är slut och jag sitter på tåget på väg hem till Stockholm igen. Så glad att jag åkte ner dessa dagar! Även fast det bara var två nätter så känns det som längre tid, älskar små avstickare från vardagen. Det sätter liksom guldkant på livet! Nu är jag både inspirerad och taggad på att komma hem och rida min fina Bizet. Tack snälla Emilia som gick en promenad med henne igår ❤️

Inte helt dum utsikt från läktaren igår på Scandinavium! Jag köpte en fin tröja på mässan som ni ska få se sen :)

… och inte heller helt fel utsikt imorse hemma hos Jönssons! Att sitta i deras ridhus med en kopp kaffe, infravärme på högsta värme och kolla på fina hästar är lite av en favoritsyssla :)

Ryttargalan

Kul kväll igår! Jag har dock lite dåligt samvete för att jag lovade er att jag skulle vlogga under kvällen men det blev inte riktigt av… Istället var jag flitig med kameran så jag hoppas att ni förlåter mig :) Det var först mingel, sedan middag och prisutdelningar. Grattis till min Plantskolekompis Lina Dolk som blev Årets Komet! Här är några bilder från kvällen:

Emma, jag, Carl, Emma och Lina på röda mattan

Bild lånad från www.tidningenridsport.se 

Patrik Kittel delade ut ett pris.

Vad vore väl en gala utan att Alcazar avslutade med flaggan i topp? 😉

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg

Isikost

Rotera enheten

Gå till shop