Meny
Sök

Hästjobb

Mamma och jag gjorde ett hästjobb i hästförrådet igår. Vi gjorde olika högar med “spara, sälja, släng” och i slutet av rensracet var säljhögen nästan större än sparahögen. Bra där! Mamma älskar att slänga saker och rensar gärna alla små gömmor hel tiden, medan jag har blivit en motpol till det och gillar att spara lite mer 😉 Men igår var jag brutal, sollade bort saker hejvilt och kunde koppla bort känslorna. Förutom när det kom till vissa vinnartäcken som jag tycker är kul att spara som minne hehe. Men det är okej tycker jag!

Efter att ha gått upp 05.30, fotat i kylan hela dagen och sedan storstädat hästförrådet var jag HELT slut igår kväll. Somnade i soffan (skräll haha) och när jag vaknade fick jag verkligen ta i från tårna för att orka ta mig till sängen. Idag känner jag mig mer utvilad och är redo för denna fredag!

Dagens planer är att gå en promenad med Dorano som har vilodag idag, rida Delicato, skicka iväg några fakturor och sedan styra bilen in till stan. Ikväll väntar tacomys med Axel och Mathilde (+min Axel såklart!). MYS!

img_3339.jpg

Hästloppis?

Jag är genomfrusen hela vägen in till benmärgen efter dagens plåtning, men oj så kul det var! Vi höll på i närmare 7 timmar totalt och jag är SÅ IMPONERAD av Doranos tålamod. Han ställde verkligen upp på allt utan minsta protest eller hint att “nu får det faktiskt räcka..”. Guldstjärna! Flytta en hov hit, kolla dit, vänta här, gå där, stå still där. Han ställde upp på allt och hade ständigt spetsade öron ❤️ Vi fotade 4 timmar i ridhuset och sedan 2,5 timme i stall. -15 grader och fota i tunna kläder (till och med piké, BRRR!) var inget att rekommendera, men snygga bilder blev det nog! Längtar verkligen till jag kan dela med mig, har vloggat idag så snart får ni veta allt :)

Delicato har vilodag idag och mamma och jag tinar nu upp här hemma med varsin kopp kaffe. Min mamma är en riktig “doer” och så fort det finns några minuter över så finns det alltid något att tvätta, diska, städa, rensa eller ett samtal att ringa. Så, nu ska vi ner till stallet igen och riva ut hela förrådet och få ordning. Kommer rensa ut MYCKET saker som jag planerar att sälja framöver. Skulle det vara kul med en hästloppis där jag står och säljer mina grejer? Så kan vi träffas också och snacka? :) Jag hade tyckt det var superkul men det hänger ju lite på om ni skulle tycka det var kul hehe… I så fall är det i Stockholmsområdet. Kommentera!

IMG_8117

Ny vlogg!

Fullt upp idag! Imorgon har jag en riktigt rolig dag framför mig, en plåtning med ett stort företag står på schemat och detta innebär även att ni snart kommer få veta hemlisen jag har haft under en längre tid. Det kommer bli så bra det här! Kommer vlogga imorgon så ni kommer få se mer av morgondagen och som sagt få veta mer om framtidens planer inom kort. Peppen!

Idag har jag ridit båda hästarna, båda kändes riktigt fina idag! Dessutom har jag hämtat ut min nya tävlingshjälm som jag är sååå kär i. Har gått runt med den här hemma hela kvällen typ haha. Axel och jag firar 7 år tillsammans idag, romantiskt flickvän som äter middag i sin nya hjälm 😉 (Tog faktiskt av den innan maten, någon måtta får det vara). Mamma har även varit här ikväll och sover kvar, hon ska med på fotograferingen imorgon och hjälpa till så det blev smidigast så. Klockan ringer 05.30 imorgon så nu är det hög tid att sova.

La upp en ny video på min Youtube-kanal idag, här ser ni den:

Brainfreeze

Fyyyy vad kallt det har varit idag! Jag fick bokstavligen brainfreeze när jag gick mellan stallet och ridhuset, då är det riktigt illa. Även hemma i vår lägenhet är det svinkallt och fönstrena är inte helt täta (det är min analys, obs ej snickare haha) så det BLÅSER inne i lägenheten. På riktigt blåser! Går runt i trippla munktröjor och en filt runt mig men huttrar ändå. Våren har aldrig varit så efterlängtad och känts så långt borta på samma gång.

Hästarna var duktiga idag! Bättre utgångsläge från start på båda. På söndag startar jag och Dorano en Int II i Enköping, har precis kikat på startlistan på Equipe och då känns det redan mycket mer verkligt att tävlingssäsongen faktiskt drar igång nu! Hade igår ett samtal med min landslagsledare och om allt går som planerat åker vi på vår första internationella tävling som U25-ekipage i april!!! Iiiiiiih!!! Räknar dagar, bästa Dorano ❤️ Vem är taggad på vloggar från vår första internationella tävling ihop??

IMG_8069

Så tacksam för honom, varje dag!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg