Meny
Sök

Vår första start ihop

Här kommer första gänget bilder från vår första tävling ihop! ❤️ Det kändes så bra igår, allt från framridningen till själva starten. Hoppas och tror att vi kommer ha mycket kul ihop, Dorano och jag!

IMG_8069

Fix i bussen innan start! Älskar att man kan bredda och göra iordning inne i bussen på ett smidigt sätt.

IMG_8070

Mysstund

IMG_8085

Redo!

IMG_8090 IMG_8099

Joggar fram.

IMG_8117

Åh!

IMG_8133 IMG_8157

I en piruett.

IMG_8179

Drickpaus innan start.

IMG_8187

Suddig men fin!

IMG_8191 IMG_8206

Tyvärr blev det ganska många suddiga bilder igår.. Jag red ju sent på kvällen så ljuset var inte det bästa, men bättre än inget tänker jag!

Söndag

Morgonstund i stallet med min fyrbenta favoriter. Båda två fick motionera för hand idag, mysig start på söndagmorgonen! Jag ska snart bege mig mot Bromma Flygplats där jag ska hämta upp min kära vän Lina Jönsson som ska vara hos mig till imorgon. Vi har lite spännande saker på gång :) Ni får såklart veta mer om det framöver! Ikväll ska vi möta upp Mathilde och gå ut och äta middag, härligt med tjejkväll. Men vi saknar dig Emma! ❤️

Under dagen får ni se bilder från tävlingen igår!

 

68,3%!


68,3% och vinst i dagens Int A (dock bara två startande 😉 )! En domare höll ner oss lite men av de andra två hade vi 70.8% och 69.3%. Så nöjd med känslan inne på banan, han var precis som vanligt! Extra nöjd med passagerna (där vi kammade hem tre 8or!) och serierna (vi satte både serien i vartannat och varje!). Väldigt glad över vår debut som även innebär att vi nu är kvalade till Grand Prix! Wiho! Så glad för min fina häst ❤️❤️❤️ 

Och tack alla söta följare som kom fram idag! Blir så glad är ni vågar er fram ❤️ 

Tävlingsdag och ny vlogg!

Godmorgon lördag och tävlingsdag! Det ska bli väldigt kul att tävla idag, mitt mål är bara att komma till bra ridning inne på banan och lära känna Dorano i tävlingssammanhang. Det är det viktigaste just nu! Hade ju också varit kul att få över 62% så vi kvalar till att rida de högre klasserna :) Jag startar inte förrän 18.40 ikväll så innan dess ska jag packa, smörja, ta hand om Delicato och gå en promenad med Dorano. Tänkte vlogga idag också!

Här kommer en vlogg från i onsdags, hoppas ni gillar den!

STOR DAG!!!


Kan ni fatta att Delicato gjorde två rena byten idag, ett åt varje håll! :) :) :) Stor dag för oss. Jag testade att göra byten på linjen halvt igenom, flyttade lite undan skänkeln och gjorde byteshjälpen samtidigt som jag svängde honom lite inåt. Först ökade han iväg några gånger men sedan bytte han helt rent på hjälpen! Åt andra gången gick det bra direkt, så duktig! Gjorde inga fler eftersom att han gjorde två byten direkt. Superglad för det! Nu ska jag rida Dorano. Hörs sen!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg