Meny
Sök

Magiskt


Inte helt fel att börja dagen såhär! Älskar att vi bor både nära hästarna och vattnet, paradiset på jorden :) 

En bättre lördag

Vilket pangväder vi har haft idag! Axel och jag har strosat runt på stan, fikat, kikat i butiker, shoppat lite, ätit lunch på en uteservering och gått hand i hand längsmed Strandvägen och kikat på båtar och människor. Sedan stannade vi även till på Drottningholm på vägen hem och gick en promenad i den fina parken innan vi åkte vidare hemåt. Dagarna känns så kopiöst långa nu när solen är uppe nästan dygnet runt och man kan gå i t-shirt ute sent på kvällarna!

Jag hade en sen kväll i stallet med mina fyrbenta hjärtan, Bizet kändes fin på joggpasset och Delicato skötte sig bra på lina! En riktigt härlig lördag har jag haft. Hoppas ni också har haft det ❤️

Vi började dagen med en kaffe på Diplomats uteservering! 

Min favorit i hela världen ❤️ 

 

Vackra Drottningholm!

Le Shed


… hur man spenderar en fredag på bästa sätt 😉 Satan vilka goda hamburgare det var på Le Shed i Humlegården. Tips till er som har vägarna förbi Stockholm! 

Idag ska det bli upp emot 30 (!) grader här i Stockholm. Jag och Axel ska snart ut på stan och strosa runt. Jag behöver köpa en extern hårddisk som jag kan lägga över alla bilder jag vill spara på. Har fööör mycket bilder, framför allt på min gamla dator, som behöver rensas upp. Tråkiga pengar och tråkig jobb men det måste göras!

Vi tänkte även ta en fika i solen på Drottningholm på vägen ut till Ekerö senare idag, mysigt! Hästarna ska såklart pysslas om idag också men det får bli senare när det har svalnat lite ute. Delicato ska longeras och Bizet får gå ett joggpass. Bra lördag!

POWER!

IMG_3666

Satan vilken power det är i min fina Bizet! Kolla bara bilden ovan, spetsade öron och full fart framåt :) Power är verkligen på gott och ont, när vi kan hantera den rätt är den världens största tillgång. Som Liane brukar säga “Balansen mellan geni och galenskap är hårfin”, det är verkligen så sant. Lite som ordspråket: Bättre lyss till den sträng som brast än aldrig spänna en båge. Man måste våga satsa här i livet för att vinna stort!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg