Dags att åka hem

Snabbvisiten i Göteborg är slut och jag sitter på tåget på väg hem till Stockholm igen. Så glad att jag åkte ner dessa dagar! Även fast det bara var två nätter så känns det som längre tid, älskar små avstickare från vardagen. Det sätter liksom guldkant på livet! Nu är jag både inspirerad och taggad på att komma hem och rida min fina Bizet. Tack snälla Emilia som gick en promenad med henne igår ❤️

Inte helt dum utsikt från läktaren igår på Scandinavium! Jag köpte en fin tröja på mässan som ni ska få se sen :)

… och inte heller helt fel utsikt imorse hemma hos Jönssons! Att sitta i deras ridhus med en kopp kaffe, infravärme på högsta värme och kolla på fina hästar är lite av en favoritsyssla :)

Ryttargalan

Kul kväll igår! Jag har dock lite dåligt samvete för att jag lovade er att jag skulle vlogga under kvällen men det blev inte riktigt av… Istället var jag flitig med kameran så jag hoppas att ni förlåter mig :) Det var först mingel, sedan middag och prisutdelningar. Grattis till min Plantskolekompis Lina Dolk som blev Årets Komet! Här är några bilder från kvällen:

Emma, jag, Carl, Emma och Lina på röda mattan

Bild lånad från www.tidningenridsport.se 

Patrik Kittel delade ut ett pris.

Vad vore väl en gala utan att Alcazar avslutade med flaggan i topp? 😉

Nytt samarbete med ALFAB!

Äntligen kan jag berätta om mitt väldigt roliga samarbete med ALFAB!

Många av er har säkert koll på Alfab men för er som inte har det så är dom den ledande leverantören av hästlastbilar av absoluta toppklass. Kvalité och service är A och O för Alfab och det genomsyrar verkligen allt dom gör. 

Jag kommer i och med detta samarbete transportera mina hästar i en luftfjädrad stuterimodell från Alfab framöver! Stuterimodellen har en annan inredning än en “klassisk” B-kortsbil och det till hästens fördel då det är den säkraste på marknaden. Vid långresor kan hästen äta foder från marken när man pausar och den är mycket säkrare för hästen att färdas i då det inte finns någon frambom som hästen kan fastna över eller under. Ni kommer få se allt, det finns många smarta och säkra funktioner på denna buss! Jag får hem min nya, fina buss i mitten av mars men denna helg kan ni tjuvkika på den på Göteborg Horse Show där den står i Alfabs monter C01:40 :) Så, vill du provsitta min nya buss och se hur Bizet och Delicato kommer åka framöver så vet du var den finns!

Tusen tack Alfab för att ni stöttar mig och mina hästar på vår resa, både på vägarna och i karriären! Och tack till Isikost och Equipe som har valt att synas på min fina buss!

Inlägget är i samarbete med ALFAB hästlastbilar. 


Hur fin?!?! I bakgrunden ser ni Alfabs serviceanläggning på över 3000 (!) kvadratmeter i Västerås!

FILM: Bizet får massagebehandling

Jag önskar att jag hade kunnat godmorgon men efter en i princip helt sömnlös natt känner jag mig mer död än levande. Jag kunde bara inte somna igår. Vände och vred mig, var upp och åt lite yoghurt vid 03.30 och kände mig helt oförmögen att hitta en bekväm sovposition. När jag väl somnade drömde jag så hemska mardrömmar och vaknade helt svettig :( Vetskapen att klockan skulle ringa strax efter 06 gjorde ju inte saken bättre haha. Tror aldrig jag har haft så svårt att sova som inatt! Vanligtvis somnar jag innan huvudet har hunnit landa på kudden. Får försöka sova på tåget ner till Göteborg istället!

Hur som helst! Jag ska snart ner till stallet och longera Bizet. Efter det styr jag bilen in till stan och vid lunch går tåget till Gbg. Kul det ska bli att gå på Ryttargalan ikväll! Ska någon av mina läsare dit? :)

Under dagen kommer ni få ta del av ett väldigt roligt samarbete som jag kommer ha framöver, kika in under dagen! Här är kommer dagens film, glöm inte att prenumera på min Youtube-kanal HÄR! :)

Tyckte ni om denna film? 

Vi ikväll

Bizet kändes sååå himla fin idag! Mjuk från start och cool i huvudet. Red inte så hårt idag eftersom att hon fick behandling igår (som ni kommer få se mer av imorgon på Youtube och här på bloggen!) men jag blev verkligen sugen på att rida mer eftersom att hon kändes så fin. Imorgon longerar jag henne innan avfärd till Göteborg och på torsdag är Emilia världsbäst och går en promenad med henne <3 Längtar redan till nästa ridpass som blir på fredag!IMG_7106

Piruetterna är en av Bizets paradgrenar!IMG_7143

Vem behöver tyglar? 😉 När hon känns såhär avspänd och fin kan jag släppa ut tyglarna helt och hon går kvar i formen/söker sig neråt. Duktig!!!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg

Isikost

Rotera enheten

Gå till shop