Meny
Sök

Vi har köpt en ny häst!!!

Ja, det är sant! Världens gladaste tjej här med största leendet på läpparna. Idag gick min nya häst Dorano igenom besiktningen ❤️ Kan inte förstå att detta är sant. Dorano är en valack, 14 år efter Dormello ue. Silvio I. Han har tävlat Grand Prix och min dröm med honom är att rida som U25-ryttare nästa år. Men först ska vi lära känna varandra, såklart! Jag har ridit honom två gånger och fått en väldigt bra känsla. Ser så mycket fram emot att lära mig av honom! När jag kommer hem från Göteborg hämtar vi hem honom, längtar ihjäl mig!

(Hur typiskt att det inte går att ladda upp nya bilder på WordPress just nu……!!! Den som är nyfiken får gå in på min Instagram @ninasrader och se bilder på Dorano :) Lägger såklart upp även här så snart jag kan!)

Error

Aaaahhhh, blir galen på att det inte går att ladda upp bilder på WordPress just nu.. Hoppas det löser sig under dagen! Kolla min insta story så länge för att se hur vi har det :)

Min tisdag

Härlig dag som vanligt här i Göteborg! Bizet kändes toppenfin att rida, trots två vilodagar och en resa ner till Göteborg i kroppen. Hon står lugnt och fint i sin box och i sin hage, så himla skönt att hon är så okomplicerad att åka iväg med. Hon anpassar sig helt till rutinerna här (även fast dom är väldigt lika våra rutiner hemma!) och tar livet med ro. Bästa Bizzan!

Under ridpasset idag la jag mycket fokus på uppvärmningen och fokuserade på halvhalterna för sätet och dragläget mellan hand och skänkel. Jag vill kunna räta upp mig i sadeln och känna hur hästen drar ihop sig som ett dragspel i kroppen, inte stannar upp med bakbenen och hugger tag i handen. Jag lägger därför in dessa halvhalter innan och efter varje rörelse för att verkligen garantera att halvhalterna görs (lätt att slarva med dom hehe). Till exempel så rider jag skänkelvikning på hörnlinjen ut till spåret, fortsätter direkt i en öppna på spåret och innan hörnet gör jag min halvhalt. Detta upprepade jag flera gånger till Bizet var helt med på noterna och jag kände att jag hade henne där jag ville. Mycket tempoväxlingar är också bra för att känna gummibandet i kroppen!

Imorgon är en väldigt spännande dag på flera plan, håll tummarna för att allt går i lås så jag kan berätta för er! :) Nervöst, spännande och roligt. Minst sagt!

(Här skulle jag egentligen lägga upp en bild på kvällens goda middag, men det går inte ladda upp bilder på WordPress just nu! Middagen får ni se imorgon 😉 )

Vi mår bra!


Vi kom fram framåt kvällskvisten igår, 6,5 timmar tog det att köra ner! Det gick bra men ögonen gick nästa i kors när jag kom fram haha. Vi åt god middag igår och sedan blev det tidigt i säng. Nu på morgonen har hjälpt till att städa i stallen och efter lunch tänkte jag rida Bizet :) 

Igår vloggade jag hela dagen så inom kort kommer den upp här! 

Mot Göteborg!


Nu är vi på väg! I skrivande stund är vi på färjan från Ekerö, väldigt smidigt att man kan ta en färja över till Botkyrka istället för att åka genom stan. Tror att jag är framme i Göteborg vid 17-tiden, så jag har en bit att köra.. Har packat fikakorg med kaffe och frukt så det ska nog gå bra ändå! :)

Hörs när jag är framme!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg