Meny
Sök

27 grader!

Vilken MAGISK dag! Det tar ju verkligen emot att säga det men det var faktiskt liiiite för varm för min smak 😉 Typisk svensk, aldrig kan man vara nöjd haha… Både jag och hästarna blev genomsvettiga efter ridpassen.

Delicato får en extra stor guldstjärna idag, han växer varje dag i mina ögon. Idag red vi igenom LA3 från början till slut för första gången (vi har ridit alla delar för sig många gånger men idag satte vi ihop det) och det gick som tåget! Kom också på att det är inridning i galopp som vi aldrig har tränat på *paniken som uppstår* så på dagens träning så testade vi det med. Trodde kanske att det skulle vara lite svårt på Delicato som har så stor galopp och som ju bara är 5 år och lite vinglig, men till min stora förvåning/förtjusning var det typ lättare att rida upp i galopp än trav?! Får nypa mig i armen att den här hästen är min tror jag.. Han tar livet med ro och hetsar inte upp sig i första taget trots att jag kommer med nya övningar såhär dagen innan tävling 😉 Har en bra känsla i kroppen inför morgondagen! Sedan kan det ju ändå gå lite hur som helst med tanke på att han har så lite erfarenhet, men det kan det ju lika gärna göra i en LB. LA3 känns inte för svårt rent tekniskt, men svårigheten blir att göra det på banan såklart :)

Bizet kändes helt ok idag! Inte magisk men okej :) Det blev bättre mot slutet och det är ju huvudsaken! Nu har precis mamma kommit ut och vi ska möta upp de andra här på gården och äta middag i kvällssolen, aaaahhh vilka sommarkänslor ❤️

Bizet har vattenkopp i sin hage men Delicato har hink som jag måste fylla på ofta nu när det är så himla varmt!

Promenad med lillskrutten

Världens bästa Nellie ❤️

 

Båda hästarna var helt vitlöddriga efter passen!  

KOMMENTARER  1. Sara Stina

    Vad har du för skydd i hagen under sommaren? Har haft skydd på min häst fram tills det blev varmt då skydden jag har blev supervarma under, men vill ju helst ha skydd… :)

  2. Helen

    Vart tävlar du imorgon? :)

  3. Karin

    Håller tummarna för Delicato idag! En sak jag undrat över, hur ser hagtiderna ut för dina hästar? Är det samma vinter som sommar? Får man en hage var liksom som man ska ha både vinter och sommar? Jättekul att få följa din resa:)!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg