Meny
Sök

Brainfreeze

Fyyyy vad kallt det har varit idag! Jag fick bokstavligen brainfreeze när jag gick mellan stallet och ridhuset, då är det riktigt illa. Även hemma i vår lägenhet är det svinkallt och fönstrena är inte helt täta (det är min analys, obs ej snickare haha) så det BLÅSER inne i lägenheten. På riktigt blåser! Går runt i trippla munktröjor och en filt runt mig men huttrar ändå. Våren har aldrig varit så efterlängtad och känts så långt borta på samma gång.

Hästarna var duktiga idag! Bättre utgångsläge från start på båda. På söndag startar jag och Dorano en Int II i Enköping, har precis kikat på startlistan på Equipe och då känns det redan mycket mer verkligt att tävlingssäsongen faktiskt drar igång nu! Hade igår ett samtal med min landslagsledare och om allt går som planerat åker vi på vår första internationella tävling som U25-ekipage i april!!! Iiiiiiih!!! Räknar dagar, bästa Dorano ❤️ Vem är taggad på vloggar från vår första internationella tävling ihop??

IMG_8069

Så tacksam för honom, varje dag!

KOMMENTARER 1. Marielle

  Jag har jättesvårt att komma in på din blogg emellanåt så ser verkligen fram emot lite vloggar! 😀 Ha en bra dag i snöyran ☃️

 2. Carolina

  Ni får införskaffa en el braskamin finns på rusta och Clas Olsson , bästa köpet jag gjort i vinter att ha i min lägenhet i storarummet. Ser ut som en riktig brasa och ger hög mys faktor och mycket värme. Är riktigt kallt ute med blåst,snö och -10. Ska bli kul att följa er på tävlingarna :)

 3. lisa

  Stor tumme upp för att kunna hänga mer er via vloggarna!

 4. Greta

  Du får gärna vlogga då!❤️🐴💪👊😘👍

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg