Meny
Sök

Förbereder föreläsning

Gårdagen var riktigt bra! Började dagen med ett möte på en mediabyrå inne i stan och det gick superbra! Hoppas att det blir av så att jag kan berätta för er vad det gäller :) Hatar eller älskar ni dessa cliffhangers? 😉 Resten av dagen gick ut på att förbereda min föreläsning, ta hand om hästarna och jobba med företaget.

Den här dagen kommer se ungefär likadan ut, minus mötet i stan då. Båda hästarna ska ridas, jag ska åka och handla, Nellie ska få sig en rejäl promenad, fakturor ska skickas, samtal ska ringas och föreläsningen ska tränas in. Imorgon ska jag ha föreläsning på Ridsportförbundets Tävlingskonvent, där i princip alla som har med tävling att göra inom Ridsportförbundet (alla grenar) kommer vara. Lite roligt att hålla föreläsning för min egen landslagsledare bland annat 😉 Vid tidigare föreläsningar har målgruppen varit ungdomar, så denna publik blir helt klart annorlunda. Jag ska prata om sociala medier och hur ridsporten kan dra nytta av dessa på ett bättre sätt. Håll tummarna för att det går bra! Är lite pirrig inför detta.

Vi hörs under dagen!

IMG_9511

Sist jag föreläste var jag på Strömsholm tillsammans med Elina från Telia, då var temat Näthat. Denna gång är jag helt själv på scen!

IMG_9522

Träffade massa fina följare ❤️

IMG_9519

 

 

KOMMENTARER 1. Telia

  Hallå där!
  Kul att föreläsa om sociala medier! Lite pirr är alltid bra och det där fixar du galant!

  Ha en fin dag och fortsätt sprida kärlek och glädje!

  Med vänlig hälsning,
  Oliver Hedberg

  Social Media Relations
  Telia

 2. Tora

  Hej Nina! Jag undrar varför min kommentar på ditt förra inlägg inte har godkänts än? Hade gärna sett ditt svar på den :)

 3. Jossan

  Lycka till imorgon, det kommer gå galant!

 4. T

  Cliffhangers är inte så uppskattat på bloggar för min del. Det skapar snarare en irritation än intresse att läsa vidare på en annars väldigt bra blogg. 😅

 5. Marielle

  Jag gillar inte cliffhangers… Kul och spännande med föreläsning!

 6. N

  Jag gillar cliffhangers.. inte för mkt och lång tid i förväg. Gillar tex cliffhangers ”dagen innan”, lagom lång förväntan att sitta på 😉

 7. Nina Rademaekers

  Har svarat dig på instagram :)

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg