Meny
Sök

Hästjobb

Mamma och jag gjorde ett hästjobb i hästförrådet igår. Vi gjorde olika högar med “spara, sälja, släng” och i slutet av rensracet var säljhögen nästan större än sparahögen. Bra där! Mamma älskar att slänga saker och rensar gärna alla små gömmor hel tiden, medan jag har blivit en motpol till det och gillar att spara lite mer 😉 Men igår var jag brutal, sollade bort saker hejvilt och kunde koppla bort känslorna. Förutom när det kom till vissa vinnartäcken som jag tycker är kul att spara som minne hehe. Men det är okej tycker jag!

Efter att ha gått upp 05.30, fotat i kylan hela dagen och sedan storstädat hästförrådet var jag HELT slut igår kväll. Somnade i soffan (skräll haha) och när jag vaknade fick jag verkligen ta i från tårna för att orka ta mig till sängen. Idag känner jag mig mer utvilad och är redo för denna fredag!

Dagens planer är att gå en promenad med Dorano som har vilodag idag, rida Delicato, skicka iväg några fakturor och sedan styra bilen in till stan. Ikväll väntar tacomys med Axel och Mathilde (+min Axel såklart!). MYS!

img_3339.jpg
KOMMENTARERx

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg