Meny
Sök

Hästloppis?

Jag är genomfrusen hela vägen in till benmärgen efter dagens plåtning, men oj så kul det var! Vi höll på i närmare 7 timmar totalt och jag är SÅ IMPONERAD av Doranos tålamod. Han ställde verkligen upp på allt utan minsta protest eller hint att “nu får det faktiskt räcka..”. Guldstjärna! Flytta en hov hit, kolla dit, vänta här, gå där, stå still där. Han ställde upp på allt och hade ständigt spetsade öron ❤️ Vi fotade 4 timmar i ridhuset och sedan 2,5 timme i stall. -15 grader och fota i tunna kläder (till och med piké, BRRR!) var inget att rekommendera, men snygga bilder blev det nog! Längtar verkligen till jag kan dela med mig, har vloggat idag så snart får ni veta allt :)

Delicato har vilodag idag och mamma och jag tinar nu upp här hemma med varsin kopp kaffe. Min mamma är en riktig “doer” och så fort det finns några minuter över så finns det alltid något att tvätta, diska, städa, rensa eller ett samtal att ringa. Så, nu ska vi ner till stallet igen och riva ut hela förrådet och få ordning. Kommer rensa ut MYCKET saker som jag planerar att sälja framöver. Skulle det vara kul med en hästloppis där jag står och säljer mina grejer? Så kan vi träffas också och snacka? :) Jag hade tyckt det var superkul men det hänger ju lite på om ni skulle tycka det var kul hehe… I så fall är det i Stockholmsområdet. Kommentera!

IMG_8117
KOMMENTARER 1. Ronja

  Ja det skulle vara kul! Men för oss som bor längre bort från Stockholm kanske det inte blir lika kul hehe. Vissa bloggare kör en så kallad “bloppis”. Kanske det skulle vara något istället? :)

 2. Josefin

  Hade varit kul om man bodde i dem trakterna, men för mig som inte gör det så hoppas jag på en Bloppis istället :)

 3. Caroline

  Håller med ronja! Hade hemskt gärna kommit och kikat i verkligheten och pratat med dig en stund. Tyvärr bor jag många timmar från stockholm så det går inte :( så en bloppis hade varit bättre för oss långväga läsare 😉

 4. Petra

  Hade jag bott nära hade det varit jätte kul, nu gör jag ju inte det, så kanske en del på bloppis och en del på loppis?

 5. Jenni

  Säger som Ronja nedan :)

 6. Anna(kilbostallet.blogg.se)

  Håller med, kör en bloppis! ☺️ har oxå många mil till sthlm.

 7. Linda

  Håller med Ronja. En Bloppis är bättre :-)

 8. Felicia

  Jag skulle tycka det var jättekul och nödvändigt med en hästloppis behöver lite nya grejer!

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg