Meny
Sök

To do

Hej kompisar! Hoppas ni mår bra :) Igår skrev jag en lång to do-lista på saker jag behöver göra innan måndag då jag åker till Göteborg. Jag hade nog förträngt hur mycket det var så när listan var klar med över 20 punkter så kände jag liiite stress inombords. Har betat av en del på listan nu på morgonen och kommer fortsätta under dagen. På listan står allt ifrån att ringa olika samtal, betala in skatt till skatteverket, boka föreläsningsdatum till i höst (ja, jag ska föreläsa igen i höst!), hämta ut mina nya stövlar (yey!), tvätta, skriva på avtal, fakturera, klippa Nellie, med mera. Bara att ta tag i!

Planen för idag (förutom att pricka av min lista) är att rida Delicato och gå en promenad med Bizet och Nellie. Ikväll åker jag in till stan och ska äta middag med två kompisar. Den ena har precis flyttat in i sin nya lägenhet så det ska bli väldigt roligt att se den!

 

Min stjärna! Har låtit manen växa fritt nu i sommar när han har varit på bete för att skydda mer mot insekter, han ser lite vildvuxen ut hehe. Och om ni undrar vad den lilla tuppkammen är så är det efter CT-röntgen då dom rakade bort en bit av manen där uppe. Kan inte bestämma mig om jag ska hålla det kortklippt även där (klipper alltid vid nackstycket men detta är lite i mesta laget) eller låta det växa ut.. Vad tycker ni??

KOMMENTARER 1. Julia

  Tycker nog växa ut! Jag gillar också att klippa lite där nackstycket ska sitta, men jag håller med dig om att det där är en lite väl stor (bred?) bit att klippa bort!

 2. Caroline

  Låt det växa ut :)

 3. Sofia

  Jag tycker att det är fint att ha lite längre klippt än bara vid nackstycket. Det ger halsen och huvudet en fin form. Man ser ganachen tydligare och huvudformen. Många arabiska fullblod blir klippta långt bak för att visa upp övergången mellan hals och huvud t.ex 🙂

 4. Ronja

  Låta det växa ut! 😉

 5. Greta

  Låt det växa ut! Sen kan du klippa manen lite kortare där du vill ha det👍❤️🐴Gulliga Delicato!❤️🐴

 6. Hanna

  Jag röstar på låt växa ut! Det är ju redan en bit på väg och kommer gå rätt fort. Annars kommer du bara behöva hålla efter den där tussen och knopparna kommer börja lite för långt bak plus att det ser travar-aktigt ut (men det är fint på dem! 😊)

 7. lisa

  Jag hade nog bitit i det sura äpplet och låtit det växa ut en gång för alla 😉 När tussen kommit en bit på vägen kan du fläta in den lite i den långa manen kanske :)

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg