Meny
Sök

Vilken helg!

Typiskt att bilduppladdningen strular när jag har haft massa kul bilder från Friends som jag ville visa er.. Funkar fortfarande inte men tänker att jag bloggar på och kan ladda upp gamla bilder (som redan är uppladdade i systemet) tills problemet är löst. Förhoppningsvis ordnar det upp sig under morgondagen!

Summering av min helg:

VILKEN fantastisk helg jag har haft! Full rulle och så himla kul :) I torsdags hade vi eventet med Granngården som blev väldigt lyckat! Många fina följare har kommit fram hela helgen och jag blir så glad när ni vågar er fram. Det är ju det bästa med att hålla på med sociala medier, att nå ut och få träffa er följare! I fredags kollade vi på dressyren och jag hejade lite extra på mina kompisar som red U25-klassen. På kvällen i fredags var vi ute ett stort gäng och åt middag på kvällen följt av utgång på Bergmans. Jag går ju inte ut speciellt ofta (närmare bestämt en gång i halvåret typ haha) men det kan vara kul ibland och det var det verkligen i fredags! Jag är inte den som står i hörnet med en drink utan bra musik och mycket dans är mitt enda krav 😉 I lördags var vi faktiskt inte på Friends utan jag och mamma var med hästarna på Ekerö och pysslade om dom. Idag kollade jag och mamma dressyren (Top 10 finalen var MAGISK! Vilka ekipage!!!!) och efter det åkte jag vidare ut till Ekerö. Delicato fick jogga på lina och Dorano red jag ett lösgörande pass på. Superfin trots tre lugnare dagar!

Ja, det var min helg det! Och nästa vecka blir minst lika rolig! Vi har storsamling med Plantskolan nere på Tullstorp hos Jan Brink där vi ska kolla på Kyra-träningarna, lyssna på föreläsningar och äta julbord. Vi brukar samlas en gång per år och det brukar alltid vara superkul! Plantskolan är ju uppdelad i två grupper (norra och södra) och det är extra kul när vi alla kan ses på en gemensam träff. Dock har vi “plantor” inte med oss några hästar men seniorerna i Knytkalaset har det (det är dom som tränar för Kyra). Ser verkligen fram emot det!

IMG_8324
KOMMENTARER 1. Greta

  Jag och min familj gick bakom dig precis när vi klivit innanför dörren till gallerian igår (minns inte när bara)!!😀Blev så glad för jag har alltid velat se eller träffa någon som jag följer!❤️Älskar dig!

 2. Cecilia Holgersson

  Hej Nia och stort tack för din jättemysiga blogg och vlogg :), du är så himla duktig ryttare! Jag har en fråga som jag förstår om inte du kan svar på riktigt men jag undrar om du kan tipsa om bra ridskolor i Stockholmsområdet (västerort :)? Jag red en del när jag var yngre men behöver börja om från början (nybörjare) ! Önskar dig en härlig jul och gott nytt år! // Många Hälsningar Cecilia

 3. Cecilia Holgersson

  Hej Nina och stort tack för din jättemysiga blogg och vlogg :), du är så himla duktig ryttare! Jag har en fråga som jag förstår om inte du kan svar på riktigt men jag undrar om du kan tipsa om bra ridskolor i Stockholmsområdet (västerort :)? Jag red en del när jag var yngre men behöver börja om från början (nybörjare) ! Önskar dig en härlig jul och gott nytt år! // Många Hälsningar Cecilia

 4. Linda

  Vilket märke är sadeln, ser superskön ut

 5. Nina Rademaekers

  Åh! Nästa gång måste du komma fram och säga hej 😁❤️

 6. Nina Rademaekers

  Equipe Viktoria, den är UNDERBAR!! 😁👌

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg