Meny
Sök

Vill berätta allt!

Hej ❤️ 

Först och främst vill jag bara säga förlåt för att bloggen kanske är lite tråkig och opersonlig just nu. Det händer en del jätteroliga saker just nu som jag inte kan dela med mig av till er i dagsläget, även fast det är den enda jag vill göra hehe. Förhoppningsvis kan jag berätta mer om allt redan nästa vecka och då jäklar kommer bloggens innehåll att spraka kan jag lova :) Håll tummarna att allt går som det ska så jag kan berätta för er inom kort! 

Tills dess så njuter jag av att få rida båda mina fina hästar. Med Bizet får jag ta tillvara på varje pass nu när hon ska säljas, hon har en så speciell plats i mitt hjärta. Och Delicato är jag så himla glad att kunna träna igen! Idag ska Emma hjälpa oss och det ska bli så kul att få fortsätta traggla på enkla bytena, förvänd galopp etc som vi i våras började få kläm på. 

Ser verkligen fram emot denna höst! :) 

KOMMENTARER 1. Birgitta

  Låter som att du redan hittat en ny stjärna :) ?

 2. MalinKalin.blogg.se

  Spännande läsning på g alltså :) Har du hittat en ny häst kanske?

 3. Maria

  Då hoppas jag av hela mitt hjärta att du har en ny stjärnhäst på gång – det ska bli så roligt att följa dig och din karriär vidare ! Lycka till och jag håller alla tummar för er :-)

 4. Lotta

  Kan det vara så att du får låna en GP stjärna?😁

 5. Louise

  Men oj ska du sälja henne?! Fy vad jobbigt 💔

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg