Meny
Sök

Vill du jobba med mig?

Den här dagen har varit riktigt bra! Började dagen i stallet med att mocka boxarna och göra iordning Dorano för uteritt. Ebba kom ut till gården och gjorde iordning Delicato, sedan red vi ut en mysig tur i det krispiga vädret ihop! Det var ca -8 grader och strålande sol i förmiddags, så sjuuuukt vackert! Ni vet när liksom alla små blad, grenar och barr på träden får en vacker frostbeklädd yta?? Så var det i hela skogen idag! Dessutom helt vindstilla, magiskt ❤️ Vi red lite i ridhuset först så båda hästarna fick jogga sedan skrittade vi ut 45 minuter. Vi alla njöt!

Efter det spelade jag in ett samarbete och därefter styrde jag bilen in till stan för ett möte med min partner manager Ella på United Screens. Vi pratade lite om framtidsplaner, kommande samarbeten och så gick vi igenom lite mer i Premier och Photoshop. Premier, som jag klipper i nu, är väldigt svårt och jag är inne på att gå över till Final Cut Pro istället. Inbillar mig att det är lite enklare i alla fall! Är även inne på att “anställa” någon som kan tänka sig att klippa mina Youtube-videos åt mig, om du är kunnig på området och skulle vilja jobba med mig så maila mig gärna på nina_rademaekers@hotmail.com!

Nu ska jag möta upp Axel, Mathilde och Axel för en fika på Mr Cake (MÅSTE testa nachosemlan!) och sedan blir det spelkväll hemma hos dom. Mysigaste dagen ever! Och det bästa av allt? Jag vloggar idag! :)

IMG_6537
KOMMENTARERx

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg