Meny
Sök

Vinterträningen i full gång

Känslan efter ett bra ridpass: 😁😁😁😁😁😁😁! Båda hästarna kändes fina idag men extra stor guldstjärna till Dorano som var helt magisk på dagens Lussan-träning. Nu under vinterträningen jobbar jag honom något rundare och lägre i formen för att garantera att jag hela tiden har ryggen med mig. Ibland när jag tänker tävlingsform så kommer han upp lite väl mycket i de allra mest samlande rörelserna (typ piruetter och passagen) vilket leder till att jag har svårt att reglera honom till 110%, som jag vill kunna göra. När han kryper upp i piruetterna så översamlar han sig gärna och jag får då svårt att få ur honom ur piruetten på ett snyggt sätt. Därför jobbar vi honom nu i något rundare form för att stärka upp inför nästa säsong. Idag kändes han verkligen galet fin i detta och jag fick en sjukt bra känsla i piaffen och passagen där han verkligen kom igenom hela kroppen och gav mig ett perfekt stöd i handen. Den känslan han ger mig är verkligen magisk och jag känner sådant glädjerus efter våra pass! Så duktig!

Nu ska jag packa lite inför morgondagen då jag tar tåget nedåt i landet! Imorgon mellanlandar jag en natt hos Jönssons i Göteborg innan vi gemensamt åker ner till Tullstorp på torsdag för storsamling med Knytkalaset och Plantskolan. Ser verkligen fram emot det!

IMG_7341

 

KOMMENTARER  1. Emma

    Nina! Vad är det för fina ridbyxor du har? Är det Pikeur? Vad heter modellen? Letar efter mjuka helskodda jeans med ljus och lykta men har inte haft någon succé ännu (bor i USA).

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg