Hockey & brudar

Här ligger man efter en nice promenad i solen & har nyss dammsugit bort massa av mina blonda hår i Adrians lägenhet. Jag mår typ sådär bra faktiskt, har väl blivit smittad av hans mansförkylning.. kliar & är jobbigt i halsen, hostar med. Ganska irriterande med tanke på detta fina vädret. :(

Men gårdagen var mkt bättre, hängde med Josephine & 2 av hennes tjejkompisar till hockeyn. Vi hade så kul, och jag är sååååå glad att jag träffade hennes vänner med. Så sköna tjejer & avslappnade :)

Skulle egentligen dragit på middag ikväll men ska vila istället, tror det är en bra idé!

Vad ska ni göra i helgen? Puss

Ps jag började med förvandlingen på mitt hår igår hos Johanna! Ska dit på måndag för lite extra fix innan det är klart, men KOLLA SKILLNADEN??? helt stört ju haha, vad ofräsch jag var förut.

IMG_3215 IMG_3225

Vi måste stå upp för varann

Godmiddag alla mina kära läsare! Hoppas ni mår bra.

Det är solsken i Sthlm & jag ska just lämna storstaden för att åka hem till min kille igen. Jag har verkligen haft det bra här uppe & gjort nytta för både mig & andra, det är en fet känsla.

Jag var med i studio paradise igår för att prata om deltagarnas beteende kring hur de valde att bete sig som ett gäng idioter.  Det är så jäkla viktigt att vi stöttar varann & ser problemen på allvar när mobbning händer framför våra ögon. Att vi inte kommit längre än så känner jag, vi har haft många säsonger av paradise hotel nu, vi är medvetna om medverkan & innehåll och vem som har äganderätt på vårt beteende i rutan. Sen vet jag att man inte är mer än människa & reagerar.. men SNÄLLA att folk tänker mer på en 500.000kr än att stå upp för en kvinna som blir utsatt av en hel grupp? Vem är ni som människor? .. jag spyr verkligen, har ni ingen instinkt som säger att STÄLL DIG UPP & SÄG TILL?? Mycket sällsynt tyvärr.

Äsh nog om det nu innan jag sprängs på tåget.

Jag har träffat en så inspirerande tjej idag, Joy. Hon var en jäkla härlig tjej & det känns som vi har samma kaliber & har varit med om motgångar som gjort oss starkare. Mycket kärlek & inspiration mellan oss & ni kanske kommer få se mer av oss 😏🤷🏼‍♀️

Nu är det relax time. Puss

D1AADDCC-5F4D-46C9-BD27-F865D7D752E5550B0F31-4C44-4098-BFFC-2541E03EA763IMG_3203

Ja moralkärring du är ett rövhål

jag tänker sitta här & kalla folk idioter tillbaka som suttit och kastat skit på mig hela eftermiddagen utan att ens ha en grund de baserar sina ord på. IDIOTER är vad fan ni är som sitter med argument mot mig när ni inte ens var på plats, ni vet ingenting utan ni är bara små irriterande nättroll som finner en kittlande känsla komma genom er patetiska kropp varje gång ni får trycka ner någon lite extra. För att ni själva är så in i helvetes osäkra människor, det är ett vidrigt beteende.

Så här har ni som suttit där & hetsat på Nyheter24 artikel om mig idag, att jag inte är MEDVETEN om ett djurs instinkt, att jag medvetet skulle ha skrämt upp en stackars häst & att jag får skylla mig själv att jag blev biten?

Att nyheten var en skräll vet vi alla om, för den borde ej publiceras som en nyhet överhuvudtaget. Men som med alla skvallersidor tjänar dom pengar på mitt namn, såklart dom gör en artikel med en saftig titel? Men tror ni på riktigt jag sitter här & tycker synd om mig?

Jag är väl medveten om att en häst inte skulle bita om den inte känner sig hotad eller liknande men jag hade inte gjort något, jag stod vid boxdörren & klappade när den plötsligt högg mig. Jag skyller INGENTING på  hästen men att ni sitter & leker några jävla hästpoliser & tror ni var där? Jag blir riktigt irriterad på folk som inte vet fakta utan läser en halv rad & sen leker experter på ämnet, ni borde inte få ha tillgång till internet. Jag älskar djur, respekterar dom mer än de flesta människor & därmed har jag sagt mitt.

Nej föressten, alla tidningar som ringt mig idag kan dra åt helvete. Ni vill bara ha mitt namn för klick, ni ska snart få en nyhet godkänd att publicera. Men tills dess, gör ett bätttr jobb.

Nya vänner

godmorgon :)

Hoppas ni mår kanon!

Jag sitter just nu med kaffe hemma hos Adrians familj innan det bär av mot Malmö.

Igår skulle jag egentligen ha åkt hem till familjen för kalas för syrrans son, men har haft ont i magen som fan & har knappt kunnat äta något alls igår på hela dagen.. Men Adrian är världens bästa kille & har tagit hand om mig såklart så vi drog för att käka middag men petade bara lite maten ändå,segt för maten var säkert jäkligt bra. :(

Vi käkade middag här igår & hade väldigt trevligt!

IMG_3168IMG_3167

Jäveln

C0A537F6-8B96-4009-8283-A5838B59DD08 D3F60096-ED89-49E4-82C7-E426D4960942 CA07853E-308F-4D7C-A7C0-607F648BD0FF 7E823C25-86E2-4FC5-BB2B-98215E81584B

hej alla!

Hoppas ni mår fint! Jag är på topp, förutom att jag är lite blek haha.. man känner sig sådär fresh då.

Det har varit både sushidejt & vin med Mariella, och beautyfix på The glam bar här i Malmö.

Nya fransar & naglar, så im on top nu! :)

imorgon ska mina kläder plåtas med snyggaste modellerna i Göteborg! SÅ TAGGAD på släppet :)

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg

Isikost

Rotera enheten

Gå till shop