Meny
Sök

Jag mår skit.

Jag hade öppen snap idag och fick enormt mycket kärlek, men  jag kunde inte riktigt förstå varför dom skrev så fina saker. Varför människorna på min snapchat skrev att dom tyckte om mig, uppskattade & älskade mig?

Det känns som jag är långt ifrån den tjejen som jag var förut. Ja var glad, energisk & framåt.. jag hade enormt stort driv. Jag har tydligen hjälpt människor att stå upp för sig själv, tro på sig själv & våga mera. Medans jag ligger här och är exakt ingenting för tillfället mer än en utspilld jävla pöl av känslor.

Jag har till mestadels negativa känslor om mig själv & jag misstror folk. Jag tror människor ljuger för mig, manipulerar mig & på andra sätt går bakom min rygg & vill mig bara jävligt illa. Det är hemskt & jag har svårt att ändra tanken. Men de senaste åren har jag varit kring ormar som tyvärr har gjort min mur hård & kall. Jag har aldrig varit såhär mycket ovän med mig själv som jag är nu, men på senaste tiden har det kommit mycket negativ energi kring mig & den har fastnat, innan hade jag en oljerock där inget riktigt kom in, utan sköljdes bort mer & mer. Nu är ALLT INNE i mitt hjärta och det gör fan ont varje dag jag vaknar & jag känner mig vilsen, ifrågasätter mig själv & massa saker kring livet. Jag har levt jävligt knasigt de senaste åren & det har påverkat mig. Jag känner mig ensam i ett rum fullt med folk.

Jag hade en liknande period som denna när jag var 19-20 år. Då var jag väldigt destruktiv i mitt beteende med alkohol & jag förstörd för mig själv i många relationer. Jag behövde någon slags kick i livet för att må bra & jag kunde inte sova utan att dricka ett glas vin. Det slutade med antidepressiva mediciner & sömntabletter. Efter information från läkaren att jag skulle dala och må sämre i 2 veckor kastade jag dom i toan & spolade dom dagen därpå.. PGA JAG INTE KUNDE må sämre, då hade jag tagit mitt liv. Jag hade en liknande period då.. men jag mår inte lika dåligt nu. Men mönster kring hur jag mår riktar sig i samma riktning. Jag förstör för mig kring mitt eget mående & jag känner mig oförstådd. Jag vet varför jag mår såhär, jag klarar det & ska lösa mina problem jag har. Men jag har också en stress som säger gör det NU, och en sak jag har lärt mig är att aldrig plocka bort sina känslor, man får känna dom & bearbeta hur länge man vill, samma med sorg & kärlek. Jag har bara svårt att förstå varför jag själv sätter mig så jävla djupt i min egen skit att jag knappt tar mig upp, men det slog mig att jag en gång sagt att jag lär mig bäst den hårda vägen så det är ju det livet ger mig. Jag ska sparka mig i röven & ta tag i saker, men en i taget.

Jag är enligt många idag en förebild, en stark tjej & någon man tror är grym.

Någonstans där inne är jag ju det, men jag har verkligen tappat allt på senaste tiden & fy vad jag hatar det. Hatar också att förklara mig för att folk ska ta mig för det jag är, för det sista folk har nuförtiden är förståelse. Så jag vill bara vara ifred tror jag, eller egentligen vet jag inte vad jag vill.. stundtals vill jag be någon höra mig samtidigt som jag vill be dom hålla käften för dom ändå inte fattar, tyck inte synd om mig. Jag kommer tillbaka.

Jag är född för något större men jag behöver vila.

Händer det ? ;)

hej kompisar!

Ska snart iväg & träffa en vän efter en lååååång pw i solen. Så härligt att komma ut & svettas lite 😉

Idag har varit en riktigt nice dag med både nytt gymkort ( äntligen ) och en lunch tillsammans med Bettina. Så himla härlig tjej verkligen, vi hade så mkt att snacka om också! Det blev en hel del skratt för vi båda bjuder väldigt mycket på oss, perfekt kombo ju :) Det kanske händer att vi gör ngt kul ihop på sociala medier inom kort 😉 Det skulle vara kul!

Jag är lite stressad så jag måste tyvärr skynda på lite. Men ha en trevlig kväll! Puss

CE441ACD-8088-4B1E-B313-E7B907E2C5B0 A958BD4B-F258-4403-A3B0-52F4B746E1B4

Jeans

hellu darls!

Nu är det så att jag har blivit förälskad i något nytt.

Jag har ganska länge shoppat jeans på BIKBOK men aldrig riktigt hittat några som sitter sådär bra som jag egentligen vill.

Så jag gick till Levis för att köpa på mig lite som sitter bra & med bra kvalité!

3 par, dock ganska dyrt men det fick bli så denna gången. :) toppen är från Zara, hur fin & vårig som helst.

Byxorna jag har på bilden är high waist. Dom sitter tight över rumpan men lite lösare passform över benen & vid ankeln. SUPERSNYGGA!

 IMG_3779 IMG_3780 IMG_3785

Helt fucked

hej!

Ni som följer min blogg vet att jag skrev för ca en vecka sen att jag hade ont på höger sida av magen.. ( ganska långt ner vid det tillfället ). Jag kräktes & var illamående några dagar & nu har det blivit värre.

Jag började få ont under höger revben & mår allmänt konstigt. I samband med det fick jag nackspärr ( trodde jag ) men det visade sig vara ett av symptomen på att jag till nästan 100% har gallsten.. vilket gör ONT & är obehagligt. Jag har & har haft feber från & till i 3 dagar men igårkväll blev smärtan värre.. jag kan knappt sitta ellrr ligga normalt.

Förlåt att jag gnäller men jag såg verkligen fram emot Valborg & att ha en kul kväll med mina vänner aom styrt upp världens mest NICE dag.. men istället får Adrian springa & fixa medicin till mig.

Tydligen är kosten en stor faktor till varför man får gallsten, så jag ska försöka få en bättre livsstil & verkligen tänka på hälsan. Tyvärr glömmer man bort vad som är skadligt.

Jag har iaf fått en remiss för ultraljud på tisdag & medicin utskrivet i första hand. Så jag ska vila & ta den.

Ni vet ni, trevlig Valborg!

Möte

idag är en sån dag då jag har ganska mkt att fixa, eller ja för min hjärna är det mycket 😅

Ska möta Marie på stan sen för att börja handla det jag ska ha :)

Igår gick jag för att möta Simon på lillatorg, vi lunchade & hade det bra. Hallå har ni träffat ngn som har tourettes med djurläten? HEEEEEELT insane jag förstod inte om han skojade först 😂 Men Simon har det tydligen.. det fick mig att asgarva många gånger under middagen. Fick även med mig tandblekning hem som jag ska testa idag! Den är helt nice med en uv lampa & allt, så den är säkert riktigt bra :)

Det är lite oklart än vad som händer i helgen, antingen blir det Göteborg eller stannar jag hemma, vad som blir bra! Vad ska ni göra på Valborg?

Nu ska jag ta en pw. Puss

IMG_3705 IMG_3706

x

Uppdaterar varukorgen..

x

Toppresultat

Produkter

Blogg