Vanliga Frågor

Made in Sweden

Vi tillverkar våra produkter söder om Stockholm i Årsta, därav att vi använder oss av texten hälsan kommer från Årsta. För vår del är det viktigt att veta vad vi levererar. Med den egna produktionen och vår kompetenta och erfarna inköpsavdelning har vi 100% kontroll på vad vi levererar. Spårbarheten är en av de viktigaste faktorerna, vi har certifikat på varje ingrediens, ursprung och hållbarhet. Att vi sedan försöker göra det så naturligt som möjligt och använda oss av certifierade leverantörer gör att du kan lita på oss.

Alltid fri frakt

Hos oss får du alltid fri frakt, oavsett orderbelopp. Vi tror nämligen du kommer gilla oss och våra svensktillverkade premiumprodukter. Kolla in vårt sortiment och se vad som passar dina mål.

Varför prenumeration

Vi vill göra hälsa enklare. Det ska vara enkelt att välja och handla utifrån dina hälsomål. När du prenumererar på våra paket eller produkter dras de varje månad från ditt bankkort och levereras hem till dig eller Postens närmsta utlämningsställe. På Mina sidor kan du när som helst ta bort eller ändra din prenumeration med fler eller färre produkter. Du måste göra ändringarna senast 5 arbetsdagar innan leverans för att hinna påverka nästa paket.

Du får gärna beställa våra produkter utan att vara prenumerant.

Har ni några vegetabiliska produkter

Vi har stort fokus på att våra produkter ska vara vegetabiliska, vi är tex en av de få aktörerna på marknaden som har vegetabiliskt BCAA. Håll utkik i shopen vi uppdatera den löpande med vegan produkter,

Har ni några glutenfria produkter

Psylliumhusk är en glutenfri produkt som ofta används som ett sunt substitut till mjöl. Kosttillskott i tablett- och kapselform är vanligtvis alltid glutenfria. Flertalet av våra proteinpulver och Snabbmål är i dagsläget glutenfria. Vår målsättning är att mestadels av våra produkter ska vara glutenfria, sortimentet uppdateras löpande.

Kan jag återställa en produkt jag inte tycker ger resultat

Ja, läs på Retur och reklamationer hur det går till.

Säljs era produkter via någon butikskedja?

Nej, i dagsläget går våra produkter bara köpa här på isikost.se.