Vårt ansvar

Din hälsa

Vi kommer alltid värdera hälsan först. Därför hittar du inte många produkter på isikost.se, bara de vi tycker är väsentliga för en god helhetshälsa. Ett noga utvalt sortiment av produkter vi verkligen tror på, vissa till och med världsledande. Vår främsta drivkraft är strävan efter bättre, hälsosammare, enklare produkter.

Så här väljer vi produkter:

  • GMP-klassad tillverkning, om möjligt. GMP (Good Manufacturing Practice) är ett regelverk som säkerställer en säker, ren och effektiv slutprodukt.  Än så länge bara möjligt inom vårt sortiment av kosttillskott från Pharma Nord – en av Europas ledande tillverkare av kosttillskott och naturläkemedel.
  • Naturliga ingredienser till både aromer och färger så långt det är möjligt.
  • Inget onödigt tillsatt socker. Socker är förmodligen den största hälsoboven idag och därför är det mesta sockret helt onödigt. I våra egna proteinpulver och Isikost Snabbmål finns inget tillsatt socker och i vissa fall endast en sparsam sötning med stevia.  Det kan faktiskt vara godare och betydligt nyttigare. Om man inte tycker om väldigt söta smaker såklart.

 

Vår bransch

Vi vänder oss till dig, den vanliga människan. Och vi tror att du och resten av våra kunder kan vara med och förändra en hel bransch genom rätt kunskap:

  • Kunskap kring vad som påverkar hälsan mest
  • Kunskap att göra enkla, medvetna val i vardagen
  • Kunskap att skilja nödvändiga tillskott från ohälsosamma kosttillskott

Vi tror på ärlighet och transparens och på att kunderna på sikt kommer välja produkter från en leverantör som sätter hälsan och inte försäljningssiffrorna främst. Isikost är ett vinstdrivande företag men vi kommer bara sälja produkter vi tror helhjärtat på.

Allas miljö

Hållbarhet är ett ord på allas läppar, även våra, och visst stödjer vi hållbar produktion av palmolja och MSC-certifierat, hållbart fiske av krill i ishavet. Visst letar vi hållbara alternativ när vi gör inköp och väljer om möjligt miljövänliga alternativ när vi blandar recepturer för proteinpulver, men i övrigt har vi en lång väg att gå i vårt hållbarhetsarbete. En väg där du som kund kan inspirera oss genom att välja oss, men också ställa krav. Det är precis så vi jobbar mot hälsobranschen för att förändra den – försöker jobba med de bästa och ställa högre krav än de största.